Cupsystem

Söker ni ett avancerat, men användarvänligt administrativt system för er idrottscup? Efter att under flera år ha utvecklat anmälnings- och resultatrapporteringssystem för Oden Cup i Falköping stod vi med ett helt webbaserat cupsystem inbyggt i vårt JO Admin.
Vårt cupsystem bygger på att man registrerar in resultatet via en webbsida och sedan räknas tabeller, slutspel och så vidare ut automatiskt. Det fungerar för de flesta idrotter.

Liverapportering
Man kan om man vill använda systemet live, så fort det blir mål registrerar sekretariatet detta i systemet och då dyker det automatiskt upp på webbsidan. När matchen sedan är slut bekräftar man resultatet och nästa match dyker upp på skärmen. Man kan även registrera målskyttar om man vill få fram en skytteliga.

Automatiska tabeller
För att slippa räkna på tabeller, vilket kan vara stressande, har vi automatiserat hela denna process. När match sätts som bekräftad räknas tabellen om, är matchen den sista i gruppen så skickas lagen automatiskt till ett ev. slutspel eller nytt gruppspel utifrån uppgjord cupmall.

Inga gränser
Systemet är väldigt flexibelt vad det gäller åldersgrupper, planer, lag, antal gruppspel, antal slutspel osv. Det finns inga maxantal på något av detta!

Inga låsta mallar
Systemet har inga begränsningar vad gäller utseende på själva webbplatsen. Det är helt upp till resp. cup hur man vill redovisa cupen på sin hemsida.

Från anmälan -> segrare
Systemet innehåller också anmälningsfunktion, som vi utformar efter egna önskemål. Förutom lagfakta kan den innehålla bokning av logi, måltider, etc. JO Admin hjälper er sedan hela vägen fram till finalen är spelad.

Hemsida
Önskar ni en speciell hemsida för er cup kan vi hjälpa er också med detta.


Vill ni veta mer eller har frågor, kontakta Johan, 0702-75 89 65 eller johan@olaussongroup.se


Referenser

Mariedal Cup

"Storheten med JO Admins cupprogram är att det är framtaget av någon som vet hur turneringar fungerar – i praktiken. Många programmerare är bra på det teoretiska. Johan Olausson, mannen bakom programmet, behärskar bägge delarna.

I förarbetet hade vi täta kontakter för att i små detaljer, anpassa programmet till Mariedal Cup. Vi kände mycket stort gehör för våra förslag och idéer.

Eftersom Mariedal Cup spelas nonstop 48 timmar finns ingen tid under Cupen att ändra och reparera ofullkomligheter. Det behövdes inte heller!

Elektroniska laguppställningar och sekundsnabba resultatrapporteringar efter varje mål blev en succé. Att man på läktaren eller hemma i Kiruna kan följa Cupen sekund för sekund är suveränt!

Vi kan därför verkligen rekommendera andra turneringar att använda JO Admins cupprogram. Vi kommer att göra det!

Ni får gärna ställa frågor till undertecknad."


Göran Nyberg, 0703-19 87 64, mariedalsik@telia.com

Besök cupens webbplats:
http://www.mariedalcup.com


Giffcupen

"Vi i Giffcupen letade efter ett datasystem vi kunde påverka med egna idéer samtidigt som det fanns ett koncept klart. Att ha en leverantör man personligen kan bolla idéer med är guld värd. Vi har under kort tid blivit en av Europas största vårcuper på naturgräs, då måste allt fungera prickfritt. Det har vårt samarbete gjort. Giffcupen kan verkligen rekommendera JO Admins cupprogram."

Thomas Beldt, Cupansvarig

Besök cupens hemsida:
http://www.giffcupen.se

Oden Cup

"Cupsystemet är till stor hjälp både före, under och efter en cup. Det gör lottningen lättare då det finns möjlighet att laborera med olika antal grupper och antal lag i grupperna. Här spar man mycket tid.

Under själva cupen är det lätt att använda som funktionär, programmet är mycket användarvänligt och kräver inga större datakunskaper.

Servicen med att lägga ut resultat och tabeller online kontinuerligt är mycket uppskattat bland cupdeltagare och övriga intresserade. Det ger anhöriga och andra som inte har möjlighet att närvara på cupen en möjlighet att ändå direkt följa resultaten. 

Efter cupen har man bra strukturerat hur cupens resultat växte fram, ett dokument att spara.
"

Björn Gustavsson, IFK Falköping

Besök cupens hemsida:
www.odencup.se
 

Projektledare

Johan Olausson
0702-75 89 65
johan@olaussongroup.se

Kontakta gärna Johan om du har frågor om projektet